caj od koprive , nevena i hajducke trave

3 odgovora [Zadnja poruka]
bojanalu
Offline
Joined: 06/07/2010

Naime, imam cistu na jajniku i pocela sam da pijem ovaj caj . pila sam ga ujutru na prazan stomak dva dana. Nakon toga sam imala strasne bolove u predelu donjeg stomaka koji su trajali naredna tri dana, a caj sam prestala da pijem. Bolovi nisu trajali konstantno vec prestanu na neko vreme, pa se jave ponovo i tako sve u krug. Smirili su se tek nakon tri-cetiri dana. Zanima me da li je to prateca reakcija kada se pije ovaj caj i da li bih smela da nastavim da ga pijem? i , ako ga je neko pio kakva su vasa iskustva? hvala

Odg: caj od koprive , nevena i hajducke trave

Mogucno je, ja nisam cuo da se meshaju pa zato kazem. No ipak idi proveri iz prostog razloga sto ako ti nije odgovarao caj a boleloje u tom predelu moze da znaci dve stvari ili je cista nestala ili se stanje malko pogorsalo.

Odg: caj od koprive , nevena i hajducke trave

Što se tice sastava trava kopriva, neven i hajducka trava mogu se piti zajedno.Imam recept te mjesavine i pije se za bolji rad gusterace, ali sada to nije tema.
Što se tice tvog problema imas ovdje na Herbateki puno toga o cisti na jajnicima: Ispod velikog naslova na stranici HERBATEKA imas napisano HOME; HELP;TRAZI; PROFIL;MEMBERS; LOGOUT:Ti klikni na trazi otvorice ti se prostor za pisanje, ukucaj "cista na jajniku" I dobices bezbroj stranica o tome, imas da se nacitas o tome sto te interesuje.Mislim da sam malo pomogla, a i ja se tako snalazim kad mi nesto treba a onda odlucujem hocu li to primjeniti ili trazim dalje na drugom mjestu.Srdacan pozdrav

Odg: caj od koprive , nevena i hajducke trave

Po pravilu od lekovitih biljaka nikad ne bi trebalo biti efekata sa strane, mada isto tako hajducka trava i neven kolko je meni poznato se ne meshaju.
Mislim da bi bilo pametno ad odes proveriti tu cistu ultrazvukom za svaki slucaj.