Voda u organizmu/ sta preporucujete?

5 odgovora [Zadnja poruka]
Anonymous

Pozdrav svima

Mama mi je bolesna duze vrijeme. U Aprilu, ove godine, bila je dosta lose, imala je previse vode u organizmu, noge, pluca i doslo je malo do problema sa srcem, ali ne tako puno itd.Vodu su joj odstranili u bolnici, hvala Bogu i bila je malo bolje. Medzutim, opet je bila u bolnici prosle sedmice, voda se ponovo nakupila, ali ovaj put nije dosla do pluca.

Slabo sta moze da jede i uglavnom se osjeca umornom, to je zamara previse.

Ne znam tacno koje tablete koristi, ali koristi ih redovno, kao i tablete za visok pritisak.

Da li vam je poznata neka isprobana terapija? ili ako imate neki savjet, da pokusa koristiti, jer joj postaje naporno svako malo mora u bolnicu, na ispumpavanje vode, da joj barem malo olaksa uz Boziju pomoc.

Re: Voda u organizmu/ sta preporucujete?

Moj otac, pored svih ostalih problema, muku muči i sa vodom. Na plućnom na kliničkom u Bgd-u su mu posavetovali da uzima što više (5-8) svežih belanaca od kokošijeg jajeta. To mu je pomoglo. Izbacio je prilično vode.
Poz.

Re: Voda u organizmu/ sta preporucujete?

to je opasan problem voda u organizmu ume da bude gadna ali ja imam jedan savet mislim da bi mogao da uspe 90 % neka vasa majka proba da drzi neku vrstu dijete da unosi 60%belancevina 30% ugljenih idrata 10 % masti i treba da izazove balans izmedju natrijuma i kalijuma a to ce da uradi tako sto ce da pije prokuvanu ( destilovanu vodu ) ne u velikim kolicinama oko 1l dnevno i da pije tablete kalijuma a kalijum da uzima 2-3 tablete posle obroka a obroci svi da joj budu neslani sem prvog jutarnjeg to su neke cake za izbacivanje vode iz organizma pozdrav

Re: Voda u organizmu/ sta preporucujete?

Probajte sa kapsulama ili cajem od brusnice. Imate ga u svim apotekama. Brusnica je fascinantna u svom delovanju.

Re: Voda u organizmu/ sta preporucujete?

Probala sam po savetu da redovno protiv viska vode u organizmu koristim sitno iseckan persunov list pomesan u casi jogurta, i verujte mi nisam ni mogla predpostaviti, da to tako snazno deluje.Probajte i verujem da ce Vam üpomoci.

Re: Voda u organizmu/ sta preporucujete?

Vasha majka ima neadekvatnu terapiju.Mora da pije(ukoliko ne pije)tablete za mokrenje koje iskljuchivo lekar prepisuje,ne sme da jede slanu hranu jer so vezuje vodu u organizmu i sprechava njeno izluchivanje.Nagomilavanjem vode u organizmu,dolazi do povishenog krvnog pritiska,otezanog disanja,gushenja,ubrzanog rada srca a postoji mogucnost i da dodje i do edema pluca,koji moze da dovede i do smrti za vrlo kratko vreme.Zato,obavezno kod lekara -kardiologa koji bi trebalo da joj koriguje terapiju ili kod drugog lekara,jer joj dosadashnja terapija ochigledno ne odgovara.Uz odgovarajucu terapiju nece imati ni visok pritisak niti ce doci do nakupljanja vode u organizmu.

Puno pozdrava