nadimanje stomaka

6 odgovora [Zadnja poruka]
Anonymous

Da li neko zna sta konkretno uzrokuje nadimanje i da li postoji neki caj za to?Unapred hvala.

Re: nadimanje stomaka

Ja sam dugo imala problem sa nadimanjem, mada sam mrsava i ne jedem mnogo. Pokusavala sam da neke namirnici izbacim iz jelovnika, koje sam inace cesto koristila i pokazalo se da je razlog bio jogurt. Od kada sam jogurt prestala da pijem prestalo je i nadimanje. Sada ponekad ako uzmem malo jogurta nadimanje se obavezno javi tako da je u mom slucaju to bio razlog.
Meni su preporucili da na 2 nedelje iz jelovnika izbacim odredjene namirnice koje koristim i na taj nacin da utvrdim koja je tacno uzrocnik nadimanja. To jedino mogu i ja sada vama da preporucim. Pozdarv

Re: nadimanje stomaka

Hvala svima!Probacu ovo sa cajem od ive.

Re: nadimanje stomaka

Nadimanje stomaka je 99 procenata cir -provjerite jos kakvi ste sa kiselinom

Re: nadimanje stomaka

i ja to isto deveram al mi je jedan prijatelj preporucio lexilijum od 3mg i popijem i bude mi vrlo dobro a pijem i caj od ive trave i on malo pomaze al su tablete puno bolje

Re: nadimanje stomaka

Nadimanje stomaka na nernoj bazi dolazi zbog neprailnog udisanja ili gutanja zraka, pokusaj udisati na nos. Cula sam da je tonik od melise dobar za to.

Re: nadimanje stomaka

Zdravo.Neznam sta vam moze pomoci ali vam mogu reci da i ja imam isti probem i da sam primjetila da kad se iznerviram ili kad me iznerviraju da se onda napirim ko trudna zena.Obrati paznju i ako saznas za lijek javi mi molim te.Puno srece.CAO.hiron Napisano:

> Da li neko zna sta konkretno uzrokuje nadimanje i da li postoji
> neki caj za to?Unapred hvala.