neredovna menstruacija

3 odgovora [Zadnja poruka]
Anonymous

Imam izuzetno neredovnu menstruaciju, ap bih volela da mi pomognete ali ne tako sto cete mi preporuciti neku hormonsku terapiju, jer ne pristajem na lekove, vec bih volela nesto iz prirode. Stvari stoje ovako: izmedju jula i avgusta mi je proslo 25 dana, zatim avgust-septembar 25 dana, septembar-oktobar 40, a evo oktobar-novembar 45. Molim Vas ako enko nesto zna neka mi dojavi. Pijem redovno caj od vinove loze, hranim se zdravo, ne jedem meso ima vec tri godine...

Re: neredovna menstruacija

I sama sam imala neredovnu menstruaciju.Posjecivala sma doktora , posto je tad na zalost vladao rat u bosni skoro svi pacijenti su dobijali iste tablete, i ja koja sam imala neredovnu menstruaciju i oni koji su bili prehladjeni,pa tako da nisam nikad ni pila nista.Nakon sto sam rodila moje prvo dijete menstruacija je pocela dolazit na vrijeme i tako je i danas.Dosta je slucajeva gdje se menstruacija ureduje nakon poroda.

Re: neredovna menstruacija

Pogledajte ovde

Re: neredovna menstruacija

Ja ni na jedno POGLEDAJTE OVDE nemogu da vidim link ka stranici na koju upucujute. I tako je na svim odgovorima koji su POGLEDAJTE OVDE.