Sluzokoza-Sekret u grlu

2 odgovora [Zadnja poruka]
p.trujic
Offline
Joined: 08/30/2006

...Jasam nov na ovaj forum, a interesuje me sledece: Dali je neko ljubimac prirode, a da pati kao ja od prevelikog produciranja slajma. Naime ne pusim, ne pijem , ne zivim u prostorijama koje su zagusljive, hranim se prozapadnim nacinom, ali bez vece kolicine masnoca, a imam stalno slajm. Nekada u zadnje vreme moram cak i nocu da ustanem i izbacim slajm, da bih nastavio da spavam? Upotrebljavam beli luk za ishranu, kao ,,Krava" seno, ali malo vajde.Bit cu zahvalan svakome, kome uputi na lepse staze.

Napomena; sinusi me ne bole, ali ipak stalno cure u grlo?

Re: Sluzokoza-Sekret u grlu

Pokušajte smanjiti (na neko vrijeme izbaciti) mlijeko i mlijeène proizvode; na mnogo mjesta o zdravoj prehrani pronašla sam podatak da su upravo ti proizvodi jedan od glavnih uzroènika sekreta-sluzi u grlu. Na taj podatak naišla sam i na plakatu u bolnici gdje dijete vodim na lijeèenje od astme.
Ja sam smanjila (povremeno i potpuno izbacila) mlijeko i njegove proizvode pa je stanje kod mene sada solidno. Kod djeteta ima manjih problema jer mu je teško zabraniti nešto što voli. Kalcij se lako nadoknadi kroz neke druge proizvode: sardine, soju i njene proizvode, dagnje, crvenu papriku i neko povræe.

Re: Sluzokoza-Sekret u grlu

Ako ste toliko PROZAPADNO nastrojeni, onda otidjite kod svog lijecnika pa neka Vas taj uputi kod otorinolaringologa i da ovaj utvrdi u kojem su stanju Vasi SINUSI! Nakon sto ovaj postavi dijagnozu, javite se na ovom mjestu! Svaki drugi savjet nema smisla! Laki