cajevi za ciste na jajnicima

7 odgovora [Zadnja poruka]
Anonymous

Imala sam prosle godine dve operacije- dvaputa cista na desnom jajniku one naravno pripadaju vodenim. Posto mi je na kontroli ustanovljeno da ponovo imam istu vrstu ciste na desnom jajniku a medicina tu jedino ima opciju operacija trazim neki prirodni caj za ciste naravno obicne funkcionalne.

Re: cajevi za ciste na jajnicima

Imam 32 godine i jos uvek nisam radjala.Pre skoro 4 godine pronadjena mi je cista na desnom jajniku. Moj ginekolog smatra (konsultovala sam se i sa drugim ginekolozima) da je u pitanju endometricna cista, velicine oko 28x30. Sve ovo vreme sam pila kontaceptive (Jeanine), da bi je oni drzali pod konrolom.Do sada ona miruje, ne raste. Posto ne mogu tako u nedogled,resila sam da prekinem s lekovima i probam neki caj koji mi je predlozila prijateljica sa istim problemom. Ona je uspela,ali je bila uporna. Pijem vodu od prokuvanog ovsa i to 1-2l dnevno i po jednu soljicu (ujutru i uvece) caja od lisavice (prstohvat lisajevice na soljicu).

Danas sam pronasla vas sajt i vidim da preporucujete caj od mesavine hajducke trave ,koprive i nevena. Zanima me da li da prekinem s ovim sto pijem i da probam sa ovom mesavinom koju vi preporucujete, jer mi lisavica, izgleda , spusta pritisak i ceo dan sam kao omamljena?

Molim vas da mi napisete u kojim razmerama se spema mesavina hajducke trave,koprive i nevena,kako se caj pije i koliko dugo?

Unapred hvala i veliki pozdrav !

Re: cajevi za ciste na jajnicima

Horsetail - preslica

Re: cajevi za ciste na jajnicima

Herbateka,
Mozete li mi reci kako je na engleskom preslica?
Ja sam nasla horse tail ali latinsko ime se podudara.
Unaprijed hvala.

Re: cajevi za ciste na jajnicima

Nemacki - Schafgarbe
Latinski - Achilea millefolium

Re: cajevi za ciste na jajnicima

Dali neko zna kako se zove hajducka trava na njemacki ili latinski, posto zivim u Svajcarskoj .

Re: cajevi za ciste na jajnicima

Po 3 supene kasike
-kantariona
-hajducke trave
-preslice
sipati u litru bijelog vina. Ostaviti da stoji 10 dana, procijediti i piti svako jutro na prazan stomak malu rakijsku casicu 0,3 dl.
Sretno!

Re: cajevi za ciste na jajnicima